Brielse Klokkenluider wijn

Geachte ondernemer,

Op 1 april 2022 zal het 450 jaar geleden zijn dat Brielle werd bevrijd van de Spanjaarden. Voor deze gelegenheid heeft de gemeente Brielle haar inwoners en de verenigingen gevraagd ideeën aan te dragen voor een grootste herdenking. Ook het Brielse Klokkenluiders Gilde zal in deze goed van zich laten horen.

Zo zal er op 1 april een Vrijheidsklok worden gegoten onder de toren van de Catharijnekerk, zoals dat in de middeleeuwen ook is gegaan met onze oudste klok de Katrin (1482).

Ook is er een mobiele bejaard geconstrueerd bestaande uit 15 klokjes. Deze zijn gegoten door Simon Laudy van Klokken- en Kunstgieterij Reiderland. Het geheel is inmiddels in Brielle aangekomen.

U begrijpt, dat de realisatie van deze projecten alleen mogelijk is door bijdragen van sponsoren en de opbrengst van andere wervingsacties.

De meeste gelden zijn inmiddels bijeengebracht door de Gemeente Brielle, De Stichting Merula Weeshuis, het Deltaport Donatiefonds, De M.A.O.C. Gravin van Bylandstichting en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Om ook u als Brielse ondernemer in staat te stellen een bijdrage te leveren, wil het BKG twee heerlijke wijnen verkopen.

Sauvignon Blanc

De sauvignon Blanc druif wordt vooral in de koelere wijnstreken aangeplant. Het is een levendige, droge en fruitige witte wijn met ‘groene’ typische Sauvignon aroma’s zoals appel en kruisbessen.

Merlot

De Merlot, speciaal geselecteerd voor het Briels Klokkenluiders Gilde, is een heldere zachte rode wijn.
Veel rijp fruit in de geur: bessen, kersen en bramen. Rijp meestal kort af op eiken. Deze allemansvriend drinkt soepel, is medium vol van smaak en heeft een fijne afdronk.

Door het fraaie etiket is het een leuk artikel om weg te geven. Ook in cadeauverpakking van 2 flessen kan het een zeer origineel geschenk zijn voor uw relaties of medewerkers!

De prijs bedraagt €40 per doos van zes flessen of €15 voor een cadeauverpakking met 2 flessen.

Bestellen:

U kunt onze wijn bestellen door een email te sturen naar: theapennings@gmail.com of wrikken@gmail.com

Graag in uw email vermelden: uw naam, adres en telefoonnummer ( voor de bezorging ) en hoeveel dozen/cadeauverpakkingen u wilt ontvangen en of dit rood,

wit of half om half moet zijn.

Alvast hartelijke dank voor uw bestelling!

Thea Pennings en Willem Rikken

Bezoek ook onze website

 

Contact

Stichting Behoud Brielse Dom
Sint Catharijnehof 1
3231 XS Brielle

info@debrielsedom.nl