BrielseDom krant

De organisatie van de Kick Off heeft in goed overleg met alle betrokkenen en de hoofdsponsor de Kick Off op aanstaande donderdag 9 december uitgesteld. De Kick Off moet een feestje worden, waar wij alle mogelijkheden voor het gebruik van De Brielse Dom onder de aandacht willen brengen bij een groot publiek.

 

In verband met de aangescherpte COVID-maatregelen, de voorbereidingstijd in combinatie met de onzekerheid bij nogmaals of meer aangescherpte maatregelen per 3 december aanstaande, heeft de organisatie besloten de Kick Off te verplaatsen naar het voorjaar van 2022.


Met vriendelijke groeten,
Rhijn Broesterhuizen, Kwartiermaker
René Nelissen, JIM Exclusive Catering
Miriam Hijbeek, Event Manager

Contact

Stichting Behoud Brielse Dom
Sint Catharijnehof 1
3231 XS Brielle

Tel: 06 – 14360991
info@debrielsedom.nl