Missie Brielse Dom is een vierdaags live radioprogramma vanuit de Sint-Catharijnekerk met inspirerende gasten die je bijpraten over de laatste lokale nieuwtjes initiatieven. Vraag je favoriete muzieknummer aan en doe een kleine bijdrage ten behoeve het onderhoud van de kerk!

 

Vrijdag 4 maart tussen 20.00 – 21.30 uur zal de gehele kerktoren speciaal voor deze gelegenheid in de Brielse kleuren oranje en blauw uitgelicht door het bedrijf DTL Lasertechniek uit Tynaarlo. Laser heeft uitstraling, die verder dan het oog reikt. Letterlijk, omdat in vrij terrein laserstralen een bereik hebben van tientallen kilometers. Figuurlijk, omdat lasershows en animaties een onuitwisbare indruk achterlaten op het netvlies van de toeschouwer.

 

Het plaatje wordt compleet gemaakt door Eline Bierling, die rond 20.15 uur live met haar gitaar een prachtig nummer ten gehore zal brengen, van haar nieuwe album ‘Thuiskomen’ dat in april uitkomt. Eline: ‘Het leren staan in je eigen kracht en je eigen licht te durven schijnen is de rode draad van mijn boodschappen. Ik draag dit uit in mijn gedichten en muziek, maar ik belichaam dit ook door wie ik ben. Durven kwetsbaar te zijn, is wat ons krachtig maakt. Het is mijn missie om vanuit mijn onbevangenheid en open hart mensen bij elkaar te brengen en het vertrouwen in een positieve toekomst mee te geven. We hoeven geen maskers te dragen; we mogen leven wie we werkelijk zijn.’ Binnen een jaar tijd schreef ze 10 nummers die gaan over de diepgang van deze tijd, de pijn van loslaten, de kracht van innerlijke heling, en de roep van de liefde. Om de studio te kunnen betalen voor haar eerste album, heeft Eline een crowdfunding opgericht. Je kunt haar helpen meer harten te raken via http://www.gofundme.com/f/help-mij-aan-een-album of bezoek haar website www.elinebierling.com.

 

Bezoek de open dagen Missie Brielse Dom van zaterdag 5 tot en met maandag 7 maart en beleef mee!

Contact

Stichting Behoud Brielse Dom
Sint Catharijnehof 1
3231 XS Brielle

info@debrielsedom.nl