De Brielse Huiskamer in de Consistorie Kamer

Stichting Behoud Brielse Dom heeft per 1 februari 2022 als belangrijkste doelstelling inkomsten te generen voor de hoge onderhoudskosten van de Sint-Catharijnekerk. Eén van de nieuwe vaste huurders is de Stichting De Brielse Huiskamer.

De Brielse Huiskamer opent haar deuren maandag 2 mei 2022 voor iedere Briellenaar die behoefte heeft aan sociaal contact. Een fijne plek in het centrum van Brielle waar je even naar binnen kunt lopen voor een kop koffie, een krant lezen aan de leestafel, een tafelspelletje of muziek luisteren met andere Briellenaren. De huiskamer voor iedereen waar je vooral kunt verbinden en ontmoeten. De Brielse Huiskamer bevindt zich in de Consistorie Kamer in de Sint-Catharijnekerk van maandag tot en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Hier is geluk nog héél gewoon! Kom vrijblijvend kijken en wees welkom! Kijk op www.brielsehuiskamer.nl voor mee informatie.

Contact

Stichting Behoud Brielse Dom
Sint Catharijnehof 1
3231 XS Brielle

info@debrielsedom.nl