Beurs organiseren?

De Brielse Dom is de ideale locatie voor het organiseren van beurzen en exposities. Er zijn vele mogelijkheden voor het houden van een beurs. De van oudsher gehouden markten vonden vroeger ook plaats in dit gebouw. Waar de marktkramen buiten de pilaren stonden opgesteld, zou je nu een unieke branchegerichte beurs kunnen organiseren voor de standhouders.  Er is namelijk altijd voldoende ruimte met alle faciliteiten.  De Brielse Dom kan ook op dit vlak een totaalpakket inclusief catering leveren. De monumentale uitstraling van het gebouw brengt bezoekers meteen in de juiste sfeer.

Sfeervolle exposities

In de schitterende ambiance van de kerk komen exposities van uiteenlopende aard optimaal tot hun recht. Geen wonder dat er al heel veel kunst- en cultuurexposities hebben plaatsgevonden en nog steeds plaatsvinden. Bij binnenkomst wordt het oog al direct getroffen door de overweldigende ruimte met een prachtige lichtinval die de opstelling extra sfeer geeft.

Bijzonder veel ruimte

Dankzij de mooie hoeken en de bijzondere besloten ruimte onder de massieve toren is er altijd sprake van een prettige intimiteit zonder het gevoel van de grootsheid kwijt te raken die deze kerk ademt.

Door de grootte van het gebouw zijn dubbelexposities of meerdere exposities tegelijkertijd uiteraard eveneens mogelijk.

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw beurs of expositie in de Brielse Dom?

INFORMATIE AANVRAGEN
Glad in lood van de kerk

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw beurs of expositie in de Brielse Dom?

INFORMATIE AANVRAGEN

Contact

Stichting Behoud Brielse Dom
Sint Catharijnehof 1
3231 XS Brielle

Tel: 06 – 14360991
info@debrielsedom.nl