b2b stockfoto voor b2b organiseren in de brielse dom

B2B BIJEENKOMSTEN

Wil je als ondernemer een bedrijfspresentatie houden of je zakenrelaties uitnodigen voor een presentatie, dan is dit oude handelscentrum een uitgelezen locatie.

buffet-organiseren-brielse-dom

RECEPTIES EN BUFFETTEN

Een unieke locatie, historisch en sfeervol met alle faciliteiten voor een geweldig buffet voor je bedrijfsfeest of receptie. Flexibel en met veel mogelijkheden.

congres in brielse dom organiseren

CONGRESSEN

Een geweldige ervaring is het om een congres te organiseren in de Brielse Dom. Voorzien van alle faciliteiten, met veel ruimte en mogelijkheden op maat.

een foto van een saxophoon

CONCERTEN

Zoek je een unieke locatie voor  een concert? De Brielse Dom geeft een unieke sfeer aan jouw concert, met prachtige akoestiek en vele faciliteiten.

Stockfoto van een seminar

SEMINARS & SYMPOSIA

Maak indruk met een seminar of symposium op deze unieke locatie. Anders dan andere locaties met historische elementen en sfeervolle omgeving.

Kerstsmarkt binnen in de brielse dom.

PRODUCTPRESENTATIES

Wil je als ondernemer een productpresentatie houden en indruk maken op je zakelijke relaties? Organiseer je productpresentatie in. de Brielse Dom.

Beurs foto in de kerk

BEURZEN

Zoek je een unieke locatie voor een beurs? In de Brielse Dom maak je echt indruk op bezoekers en potentiële klanten. Een historisch handelscentrum met veel mogelijkheden.

expositie in brielse dom organiseren

EXPOSITIES

Organiseer een expositie van jouw kunst of kunstenaars in de Brielse Dom. Een prachtige omgeving om jouw expositie extra bijzonder te maken voor bezoekers.

trouwen in de brielse dom

TROUWEN

Zoek je een echt bijzondere trouwlocatie? Geef elkaar het jawoord in de Brielse Dom. Een onvergetelijke trouwerij met alle gewenste mogelijkheden.

Glad in lood van de kerk

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw unieke evenement in de Brielse Dom?

INFORMATIE AANVRAGEN

Contact

Stichting Behoud Brielse Dom
Sint Catharijnehof 1
3231 XS Brielle

Tel: 06 – 14360991
info@debrielsedom.nl