Trouwen in de kerk

Een huwelijk in de Brielse Dom kan werkelijk onvergetelijk zijn. Het burgerlijk huwelijk kan er worden voltrokken evenals desgewenst een kerkelijke inzegening. Bruidspaar en gasten hoeven zich dan niet te verplaatsen. Aankomst en vertrek via de gemeentelijke ingang onder de massieve toren biedt de fotograaf de mogelijkheid de gasten optimaal voor de lens te krijgen.

Onvergetelijk en uniek

Een droomscenario: bij aankomst van de gasten wordt het carillon met vele Hémonyklokken bespeeld door stadsbeiaardier Peter Bremer, het Briels Klokkenluiders Gilde luidt bij binnenkomst van het bruidspaar en na de officiële huwelijksvoltrekking de klokken in de toren. Uiteraard kan tijdens de ceremonie het befaamde Kamorgel bespeeld worden, eventueel aangevuld met andere musici. Het inhuren van een professionele trompettist behoort eveneens tot de mogelijkheden.

een foto van trouwringen

HUwelijk met vorstelijke allure

In de indrukwekkende kerk kan na de huwelijksvoltrekking – Willem van Oranje en Charlotte de Bourbon trouwden op 12 juni 1575 eveneens op deze historische plaats – in de zijbeuken een receptie  tot wel 400 personen plaatsvinden. Professioneel verzorgd tot in de puntjes. Ook voor het fotomoment is de Brielse Dom de ideale locatie. Desgewenst kan er na de receptie eveneens een diner of diner-dansant worden verzorgd. Alles geheel conform de wensen van het bruidspaar en in goed overleg met de eventmanager.  Zie je het voor je, een huwelijk met vorstelijke allure?

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw onvergetelijke bruiloft in de Brielse Dom?

INFORMATIE AANVRAGEN
Een foto van het glad en lood in de brielse dom

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw onvergetelijke bruiloft in de Brielse Dom?

INFORMATIE AANVRAGEN

Contact

Stichting Behoud Brielse Dom
Sint Catharijnehof 1
3231 XS Brielle

info@debrielsedom.nl